Installatie WIFI

Quality meter

en Smart Life / TUYA app

Download de app.

1. Download de Smart Life / Tuya app door de QR code op de onderkant van het toestel te scannen

Let op: de app houdt automatisch de tal aan zoals ingesteld op uw telefoon
2. Start de meter op door de POWER knop aan de achterzijde 3 seconden in te houden.

Let op: de app houdt automatisch de taal aan zoals ingesteld op uw telefoon/smart device

Toevoegen apparaat

1. In de app: Toestel toevoegen of het ' + ' -teken rechts bovenaan
2. Kies recht boven QR code scannen (zie afbeelding hiernaast)
3. Scan de QR code van het toestel (onderkant, 2de QR code)

Let op: als u een reeds geregistreerd toestel wilt verwijderen, verwijder deze dan in de app!

Voeg het apparaat toe

Let op: Mocht het apparaat niet te vinden zijn of knippert het WIFI symbool niet of heel snel?
Door de 2 buitenste knoppen op de achterzijde ingedrukt te houden 'reset' de WIFI zich

Stel uw eigen netwerk in

1. Zie afbeelding hiernaast
2. Voer het wachtwoord van uw eigen WIFI netwerk hier in.

Verbinding netwerk apparaat

1. Kies voor AP mode
2. Kies 'ter bevestiging knippert het licht langzaam'

Let op: Mocht het apparaat niet te vinden zijn of knippert het WIFI symbool niet of heel snel?
Door de 2 buitenste knoppen op de achterzijde ingedrukt te houden 'reset' de WIFI zich

Verbind de telefoon met de hotspot van het device

1. Ga naar netwerkinstellingen en zoek het netwerk dat 'SmartLife-XXX' bevat
2. Ga terug naar de app.

Let op: automatische modus of EZ mode en andere kunnen ook goed werken, echter deze manier is 100%

Installatie device

1. Het device wordt automatisch geinstalleerd (dit kan enige tijd duren)
2. Na bevestiging klikt u op 'Doorgaan'

Let op: U kunt meerdere meters en ook onze luchtreinigers met WIFI toevoegen en deze op afstand uitlezen en bedienen.